Заедничка Света Божествена Литургија на тројца владици по повод празникот “Свети Три Ерарси” во храмот “Успение на Пресвета Богородица” во Делчево

На покана на надлежниот епископ на Делчевско-каменичката епархија на ден[…]

Read more