36 годишна кочанка пријавила физички напад од нејзиниот син

Кочани, – Во сабота, на 09. Март 2024 година, во 17.00 часот 36 годишна жена пријавила дека на 08.03.2024 околу 19.30 часот, во Кочани била нападната физички од нејзиниот син М.Л.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *