Џамбо и оркестар “Агушеви” со своја верзија на светскиот хит “Despacito” (Видео)

Џамбо и оркестар “Агушеви” со своја верзија на убер популарниот светски хит од Luis Fonsi – “Despacito” ft. Daddy Yankee.

Видеото е аматерско, направено во чекална пред настап, но Џамбо и Агушеви звучат прекрасно:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *