“Јовано Јованке” ечеше во филхармонијата во Хамбург (Видео)

На концерт насловен „Век на прогони“ од страна на филхармонијата од Хамбург, каде што специјален гостин беше тапанарот Мартин Грубингер, беше свирена македонската песна „Јовано Јованке“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *