ЧУДОВИШТЕ ОД ЦИКЛОН: Снежна бура и опасност од поплави регионот и во Македонија

Според метеорологот Славчо Попоски, може слободно да се каже дека за време на викендот, како и во почетокот од следната седмица регионот и Македонија ќе ги зафати „Чудовиште од циклон”.

Овој моќен циклонски систем со себе ќе донесе многу дожд кој може да предизвика и локални поплави. Повеќе на Фактор.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *