ЦК „Бели Мугри“ – Кочани со интересни настани за најмалите во месец Октомври

Национална установа – Центар за култура ‘Бели мугри”- Кочани

со задоволство Ви ги најавува претстојните настани во месец Октомври за нашите најмили.

Возрасна граница – за предучилишна возраст и ученици до 5то одделение.

03.10.2023 година

РАЗГАЛЕНИОТ ПРИНЦ- детска претстава

влез100 денари

04.10.2023 година 

ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ- детски концерт

Влез 100 денаро

13.10.2023 година

ДРУГАРУВАЊЕТО- ПЕТ  И ЕКО- детска претстава

Влез 100 денари

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *