УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Бугарски политичари изнајмувале жиголо. Не го платиле, па им дошол на врата со новинари

Бугарски пратеници, министри, високи функционери на полицијата ги користеле услугите на жиголо или како што се нарекува, машки ескорт Јордан Јорданов. Меѓу нив и градоначалникот на Свиштов, од редовите на ГЕРБ, Генчо Генчев. Жиголото останал без парична надокнада за извршената услуга, па во придружба на новинари дошол по парите во нивните домови.
Погледнете го целиот текст од А1 ОВДЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *