Театарската претстава „Од кол на кол“ утре во Дом на култура во Македонска Каменица

 

Утре, 05.12.2019 година, со почеток од 19:00 часот во Дом на култура во Македонска Каменица ќе се одржи театарската претстава „Од кол на кол“. Станува збор за комедија на театарот при Дом на култура „Иван Мазов – Климе“ од Кавадарци.

Влезниците со цена од 100 денари може да се купат од Билетарата во Домот на култура во Македонска Каменица.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *