Среда е неработен ден. Акцијата “Ден на дрвото – засади ја својата иднина” продолжува и оваа есен

Согласно со Заклучокот од седницата на Владата на Република Македонија одржана на 25.11.2016 година, по повод спроведување на акцијата „Ден на дрвото-Засади ја својата иднина”, 30 ноември 2016 година (среда), е неработен ден, освен за вработените во здравствените институции.

На денот на акцијата градинките се со вообичаено работно време.
Истовремено, известуваме дека датумот за одработување дополнително ќе се определи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *