СПЕКТАКУЛАРНО: ЕФТО ПУПИНОВСКИ И “ДИЕЗИ БЕНД” ЗА ДОЧЕКОТ НА СТАРА НОВА ГОДИНА ВО МОТЕЛ “МЕРАК”

Традицијата продолжува!

Најсреќните мигови и највесели забави во Каменица секогаш се случуваат на едно место!

Мотел Мерак, наше место за прекрасни спомени со луѓето што најмногу ги сакаме!

Со големо задоволство, Мотел Мерак ве поканува да ја продолжиме убавата новогодишна приказна и повторно заедно, во прекрасен амбиент, испреплетен со незаборавни и весели моменти, да ја дочекаме Стара Нова Година.

За сите нас, Мотел Мерак и врвните ДИЕЗИ БЕНД се веќе докажан спој за најлуда забава во градот! Сега, за дочекот на Стара Нова Година, со голема радост, за љубителите на убавата македонска музика и песни со незаборавни рефрени, Мотел Мерак и ДИЕЗИ БЕНД, ви го најавуваат доајенот на македонската музичка сцена, Ефто Пупиновски.

Наздравете со најблиските и чаша вино на убава македонска песна со богата трпеза, во прекрасен амбиент!

Сабота, 13 Јануари 2018, Стара Нова Година, Мотел Мерак!

За подетални информации кликнете тука, а за резервација на тел:
075 354 505

075 354 506
070 230 687

(комерцијален- маркетинг текст)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *