СООПШТЕНИЕ за прекин на сообраќајот на улица Церска

Општина Македонска Каменица објави соопштение за граѓаните кои ја користат улица Церска, дека на ден 07.05.2022 година (сабота), во периодот од 10.00-13.00 часот ќе има прекин во сообраќајот на улица Церска во Македонска Каменица.

“Улица Церска е во завршна фаза на градба и потребно е да бидат поставени пропусти на неколку локации” – стои во соопштението објавено денес од официјалниот налог на социјалните мрежи на општина Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *