Слушај си „Балканска Е-Банка“ на @Kamenica.mk и #СедиДома

Kamenica Mk Ви го претставува новиот сериал од долго очекуваната хумористично забавна емисија “Балканска Е-Банка” насловена како “По-враќање На Отпишаните”.

Линк до стримот на „Балканска Е-Банка“ во живо ТУКА.

 
Емисијата ќе се емитува секоја среда со почеток во 21:30ч, на youtube каналот Balkanska E-banka и на официалниот page на facebook. Како и порано, така и сега ќе ве дружат Викса и Докторот во новиот концепт livestream каде ќе има многу зезање и музички анти-хитови.
 
Ова е емисија која не е препорачлива за луѓе со слаб имунитет, ниско либидо и одело со кравата!
 
Не заборавајте да направите SUBSCRIBE како би можеле да ја следите Балканска Е-Банка на Kamenica Mk
https://www.youtube.com/watch?v=ni8lXFxzsGc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *