Се продава парцела со површина од 4200 m2 во Македонска Каменица

Во Македонска Каменица поволно се продава имот со површина од 4200 м2. Парцелата се наоѓа на самиот влез во Македонска Каменица, при што има директен пристап на патниот правец Кочани – Каменица.
Погодна е за градба на приватен, станбен или деловен простор, за што поседува и уредни документи (имотен лист од катастар на РМ).
Цена: 8 евра за метар квадратен

Телефон за контакт и подетални информации: 078 260 832.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *