Се продава добро разработен Fast Food локал во центарот на Македонска Каменица поради заминување во странство

Се продава добро разработен Fast Food локал во центарот на Македонска Каменица поради заминување во странство

 

 

Fast Food „Corner“ се наоѓа на една од најфрекфентните локации во градот. На самата главна улица, во непосредна близина на двете училишта во Македонска Каменица и повеќе околни стопански субјекти.

Локалот поседува инвентар за служење и целокупна опрема за подготовка на секаков вид на fastfood специјалитети, како и висококвалитетна печка за пици и пастрамајлии. Исто така, FastFood ресторанот ги поседува сите рецептури и нормативи за подготовка на храна.

Цена по договор.
Повеќе информации можете да добиете на следниов контакт телефон +38971262060

(маркетинг објава)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *