Секој четврток и недела – летна забава во пица ресторан Филитеа – Кочани

Секој четврток и недела – летна забава во пица ресторан Филитеа – Кочани

Бидете дел од најдобрата забава во градот!!!!

В четврток Акорд бенд во пица – ресторан Филитеа.

Одлична храна и добра музика – Пицерија Филитеа Кочани

11.07.2024 (четврток) 20:30 ч.

Највкусните пици и пастрамајлии во градот за вистински љубители на храна, единствено во„Филитеа“.

Богато мени и голем избор на бургери, скара, поховано, стек во сос, ладни сендвичи и десерти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *