САСА со 2:1 го победи Осогово

fb_img_1479049538998ФК “Каменица – САСА” годинава им приредува вистинско уживање на љубителите на фудбалот од Македонска Каменица. Денес со 2:1 го совладаа Осогово и веќе повеќе од јасно е дека “рударите” се во секоја добитна комбинација за едно од четирите места кои обезбњдуваат пласман во Втората фудбалска лига. Мотивацијата кај играчите во клубот е на високо ниво, а задоволството од постигнатото сезонава е огромно во управата на клубот и кај верните навивачи во фудбалска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *