Пронајдени се изгубените девојчиња во Скопје (Фото/Видео)

Мајката на едно од двете девојчиња кои денеска се изгубија во Скопје објави дека тие се пронајдени од страна на полицијата.

Претходно роднини, пријатели и полиција трагаше по двете девојчиња на кои попладнево им се изгуби траг кај Веро Џамбо. Тие биле дојдени на еднодневна ексурзија во Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *