Поради дефект во прекин е снабдувањето со вода на ниските делови од Суво Маало

Македонска Каменица, 19.09.2022 година – ЈП Камена Река ги известува корисниците од ниските делови на Суво Маало во Македонска Каменица, дека водоснабдувањето во овој дел од градот, во наредните час и половина, ќе биде во прекин поради дефект на главна водоводна линија.

Екипите на ЈП Камена Река веќе работат на отстранување на настанатиот дефект.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *