Повисоките делови од Суво Маало без вода за пиење поради дефект на главната водоводна линија

Јавното претпријатие ЈП Камен Река ги информира жителите на повисоките делови од Суво Маало, дека поради дефект на главната водоводна линија снабдувањето со вода е во прекин.

Екипите на ЈП Камена Река се на терен и работат на негово санирање.

Повеќе информации за нормализирање на водоснабдувањето во овој дел од Македонска Каменица, во текот на денот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *