Повик од “Стара Гарда Багери” кон навивачите за поддршка на утрешниот натпревар на ФК “Каменица Саса” против тетовски Тетекс

ПОВИК ОД СТАРА ГАРДА БАГЕРИ ДО СИТЕ ЉУБИТЕЛИ НА ФК КАМЕНИЦА САСА И ЉУБИТЕЛИТЕ НА ФУДБАЛОТ, ЗА ПРИСУСТВО И ПОДДРШКА ОД ТРИБИНИТЕ НА ИСКЛУЧИТЕЛНО ВАЖНИОТ НАТПРЕВАР ЗА КАМЕНИЧКИОТ КЛУБ ОД V КОЛО НА ВТОРАТА ФУДБАЛСКА ЛИГА НА МАКЕДОНИЈА.

САБОТА, 15:00 ЧАСОТ СИТЕ НА ГРАДСКИОТ СТАДИОН ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА. ЗАЕДНО ДО ПРВА СЕЗОНСКА ПОБЕДА.

ЕДЕН КЛУБ ЕДЕН ЖИВОТ
ФК КАМЕНИЦА САСА ГОРДОСТ НА ГРАДОТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *