Оризопроизводители го блокираа сообраќајот на патот Кочани – Штип кај Облешево

АМСМ информира дека на А3 Кочани – Штип кај с.Облешево, околу 80 – 100 граѓани – оризопроизводители со 12 земјоделски машини ја блокирале сообраќајната лента во правец Штип – Кочани.

Сообраќајот се одвива наизменично.

Блокадата е од 10:15ч.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *