ОГЛАС: Се продава плац на атрактивна локација во Македонска Каменица

Се продава плац на атрактивна локација во Македонска Каменица

Плацот се наоѓа на улица “Вера Јоциќ” во централното градско подрачје на Македонска Каменица. Вкупна површина на парцелата изнесува 314 м², со градежна маркица за градба од 136 м², која вклучува изградба на објект со П+2+Пк (приземје + два ката и поткровје).

Парцелата е со целосно извршен ископ на земја, истата е подготвена за градба. Локацијата на објектот нуди перфектни услови за деловна намена на објектот.

Цена по договор. Повеќе информации може да добиете на следниов контакт телефонски број:

+389 70 351 580 (вибер)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *