ОВДЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И ИНСТРУКТОРИ НА ПОПИС 2021

Македонска Каменица, 30.07.2021 година – На официјалната веб страна на општина Македонска Каменица и налозите на социјалните мрежи веќе е објавен Јавниот повик за ангажирање на реонски попишувачи и инструктори за Попис 2021.

Вашата пријава можете да ја направите преку следниве линкови:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *