Обил црква за 200 денари

Двеста денари се украдени од црквата „Св.Наум“ лоцирана во охридското село Лескоец. Крадецот, тврди МВР, со подесен алат ја отворил влезната врата од црквата, влегол внатре и по краткото пребарување ги зел парите и избегал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *