НУЦК “Бели Мугри” – Кочани објави богата програма со многу настани за претстојниот период

Со обраќање до публиката, Националната установа- Центар за култура “Бели мугри” од Кочани ја објави богатата Програма за претстојниот период

*28.03.2024- Цветко и неговата градина- детска претстава
*29.03.2024- Премиерот- хит комедија
*02.04.2024- “Ретроспективна изложба на Владимир Георгиевски”
*03.04.2024- Бојан Велевски
*05.04.2024- Сашко Коцев- ШИРОК ДИЈАФАЗОН (билетите се распродадени)
*10.04.2024- РАЗГАЛЕНИОТ ЧОРБАЏИЈА детска претстава
*11.04.2024- Сашко Коцев- ШИРОК ДИЈАФАЗОН (билетите се распродадени)
*18.04.2024- кино проекција на филмот НЕДЕЛА
*19.04.2024- кино проекција на филмот НЕДЕЛА
*20.04.2024- Кино проекција на филмот НЕДЕЛА
*22.04.2024- Фестивал на песни за деца ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ

За секој од горенаведените наслови, како што истакнаа на НУЦК “Бели Мугри” ќе биде изготвено објава во која ќе бидат содржани сите важни детали. Од таму дополнуваат дека го задржуваат правото за изменување и/или дополнување на настаните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *