Ново изненадување за корисниците на Телеком

За фановите кои сакаат да ги бодрат нашите ракометари, Телеком ќе носи 50 среќни добитници во Загреб на натпреварот помеѓу Македонија и Црна Гора на 15-ти јануари (повеќе инфо на www.telekombus.com).
Дополнително, сите корисници, кои во периодот на првенството ќе ги изберат новиот Smart M и новата Magenta 1 M, добиваат 3.000 денари бонус за купување на нов смартфон.
 
Македонија на Европското првенство во Хрватска ќе игра во група со Германија, Словенија и Црна Гора. Плановите се пласман во главната фаза и продолжување меѓу најдобрите 12 репрезентации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *