Најава за едночасовен прекин во снабдувањето со вода на улица Македонска, Илинденска и дел од улица Осоговска

Македонска Каменица, 04.07.2022 година – ЈП Камена Река ги известува корисниците од улица Македонска, Илинденска и дел од улица Осоговска, дека поради изведување на работни активности за отстранување на дефект, снабдувањето со вода ќе биде во прекин од еден час, почнувајќи од 12:00 часот.

Веднаш по отстранувањето на дефектот, снабдувањето со вода ќе биде нормализирано и сите корисници на Градскиот водоводен систем ќе имаат доволни количини на вода за пиење.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *