Македонец ќе учествува на најопасната трка во Светот “Isle of Man TT”

Горан Хаџи Иљовски – Чајка ќе настапи на најопасната трка во светот! Трката се вика Isle of Man TT, а ова се само дел од страшните судири од минатата година во трката на која во просек се вози 250 км на час!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *