“Каменица вози со Ацико” – нова акција со многу поволности за кандидатите од Македонска Каменица

Со Ацико обуката за авто школа никогаш не била подостапна и полесна за кандидатите од Македонска Каменица

 

  • Најсовремено опремена училница во Македонска Каменица во која ја спроведуваме теоретската настава во термини кои им одговараат на кандидатите
  • Секој вторник, бесплатен превоз до Здравствен дом “Гоце Делчев” во Делчево, каде се издава лекарско уверение
  • Искусен предавач по теоретска настава за сите категории
  • Сопствен полигон каде се врши обуката и полагањето на првиот практичен дел – полигон
  • Флексибилност при плаќање на рати

 

Сите дополнителни информации и поволности дознајте ги на контакт телефоните:
078268232 Тања Арсовска
078391306 Тамара Арсовска

Резервирај го твоето место!

 

Како автошкола со долгогодишно работно искуство имаме единствена цел, кандидатите да се стекнат со потребното знаење и вештини за успешно полагање на возачкиот испит.

Оспособувањето на кандидати се врши со нови и современи возила, со постојано внимание и практични совети на нашите инструктори за да го совладаме секој сегмент за управување со моторното возило. Во текот на обуката инструкторите го поврзуваат теоретското знаење од областа на безбедноста на сообраќајот на патиштата со практична примена на истото.

Задоволен и добро обучен кандидат е најдобрата реклама што можеме да ја имаме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *