И најмладите фудбалери на ФК “Каменица – САСА” нижат победи против своите врсници. Денес беше торпедирана ФК “Слога” од Виница

Викендите како по обичај се резервирани за нови победи на ФК “Каменица- САСА”. Денес младите фудбалери од фудбалската младинска школа на ФК “Каменица-САСА” одиграа неколку натпревари против своите врсници од младинските школи на  ФК “Слога” од Виница.

Еве ги по категории резултатите од денешните натпревари во кои далеку поуспешни беа младинските екипи на ФК “Каменица – САСА”:
2007/2009     9-2
2006/2007     4-1
2004/2005     2-4
2001/2002     2-2

fb_img_1480187040866а

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *