ЗЛАТКО ГОЦЕВСКИ – НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО ЖЕНСКА СЕНИОРСКА ЕКИПА ЗА 2023 ГОДИНА

ЗЛАТКО ГОЦЕВСКИ – НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО ЖЕНСКА СЕНИОРСКА ЕКИПА ЗА 2023 ГОДИНА

Во својата единствена сезона како тренер на Баскет Кам, поранешниот младински и сениорски репрезентативец на Македонија, ја однесе екипата до титулата во домашното првенство.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *