Започнуваат со работа ликовната и драмската секција при КИЦ “Романса” Македонска Каменица

Македонска Каменица, 31. Октомври 2023 година – КИЦ “Романса” ги известува сите заинтересирани љубители на драмската и ликовната уметност, дека од понеделник 06. Ноември 2023 година, повторно започнуваат со работа драмската и ликовната секција.

– Ги повикуваме заинтерсираните да бидат дел од прекрасните дожувувања во новата сезона. Учеството во секциите ќе бидат бесплатни, а пријавувањето за сите заинтересирани ќе биде во Домот на Култура во Македонска Каменица, од 01 до 06. Ноември 2023 година во периодот од 09 до 15 часот, – велат од Културно информативниот центар во Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *