ЖФК Каменица САСА ја користи паузата во првенството за одмор и подготовки на тимот

ЖФК Каменица САСА ја користи паузата во Првата македонска женска фудбалска лига, создадена поради натпреварите на репрезентацијата, за подобрување на формата на тимот пред продолжението на пролетниот дел од првенството.

На следниот натпревар каменичанки гостуваат во Тетово, каде против моментално првопласираниот ЖФК Љуботен, ќе го одиграат мечот на првенството. Затоа, подготовките во краткиот период на одмор се добредојдени за каменичанки. Со победа во Тетово, шансите за трет последователен триумф во македонското првенство се реалност за ЖФК Каменица САСА.

Можеме уште подобро!

#ОдимеНапред

#ОдимеДоКрај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *