Еве како изгледа полагање на возачки испит во Кина / ВИДЕО

Веројатно сите возачи се сеќаваат како е да се положи возачки испит, како и на познатото полагање на полигон. Интересното видео ни доаѓа од најнаселената земја на планетата, Кина, каде полигонот изгледа малку поинаку од кај нас, како што може да се види во приложеното видео.

Во ова видео од 48 секунди може да се видат повеќе пречки низ кои поминува возачот.

Ако ја допрете белата линија само еднаш, нема да добиете дозвола.

 

Досега ова видео го виделе повеќе од 40 милиони луѓе. Многу луѓе објавуваат видеа од нивните земји откако го погледнале ова видео.

Извор: vecer.press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *