Еве како изгледа денес Дарко Давитковски кој пред 23 години на “Златно Славејче” ја испеа безвременската “Сакам Кола Убава”

Не постои човек кој не ја знае безвременската детска песничка „Сакам кола убава“, која пред 23 години на Златно славејче ја отпеа Дарко Давитковски.

А, истиот тој Дарко пред неколку дена рокерскиот стил го замени со одело и „рипна во тавче“, со Ирина, жената на неговиот живот.

Еве како денес изгледа Дарко:

Еве го и нивното прекрасно свадбено видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *