Дали сопствениците на станови од последен кат можат да постават сончеви панели на кровот од зградата без одобрение од другите станари или куќниот совет?

Дали сопствениците на станови од последен кат можат да постават сончеви панели на кровот од зградата без одобрение од другите станарите или куќниот совет?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторната комисија за домување.
Извор: самопрашај.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *