Дали Министерството за образование и наука го плаќа свидетелството или родителите?

али Министерството за образование и наука го плаќа свидетелството или родителите?

Одговара Добромир Алексиќ од Младинскиот образовен форум.

Извор: СамоПрашај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *