ГОЛОТ ЗА 33 СЕКУНДИ И 15 ДОДАВАЊА КОЈ ГО ЗАОБИКОЛИ СВЕТОТ

Во шпанската Сегунда Б, Сан Фернандо со 1-3 го победи Рекреативо на гости. Уште не почнат мечот, после една тики-така подобра и од онаа на Пеп Гвариола, Франсис Ферон го отвори резултатот.

Embedded video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *