ВИДЕО: Струмица има нов победник во големо балканско музичко шоу – Павле Витанов победи во „Никогаш не е доцна“

Струмица има нов победник во големо балканско музичко шоу. Павле Витанов победи во „Никогаш не е доцна“

Павле Витанов од Струмица победи во популарното музичко шоу „Никогаш не е доцна“, каде освои над 40.000 гласови. Со тоа, Павле Витанов убедливо победи пред останатите финалисти во гласањето на Фејсбук.

Досега на ова шоу победувале и други македонски пејачи како  Ленче и Горан Куќиќ, Добрила Ивановскa.

Извор: mms.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *