Видео од тепачката на граничниот премин Богородица за влез во Грција

По вчерашните фотографии кои се појавија на социјалните мрежи и предизвикаа бурни реакции, денес kamenica.mk дојде и до видео од тепачката од граничниот премин Богородица. Според очевидците, се работи за Срби, односно возачи од возила со регистарски ознаки од Белград и Панчево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *