Богослужба и беседа на Неговото Преосвештенство епископот г. Марко во Светиот храм “Успение на Пресвета Богородица” во Македонска Каменица

Денеска, на празникот ,,Сретение на Пресвета Богородица” Неговото Преосвештенство епископот Делчевско-каменички г. Марко, богослужеше во храмот ,,Успение на Пресвета Богородица” во Македонска Каменица.

На Богослужбата епископот одржа пригодна беседа во чест на празникот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *