А тај виц знаеш ле го…? (полицаецо, шоферо и монахињата)

У празен автобус патуваа полицаец и една монахиња.
– Ехххх, како ми се е*е нешто… провикнал се полицаецо да слушне и монахињата.
Монахињата се вцрвила од срам и на наредната станица спаднала од автобусо.
Шоферо им чул муабето и му вика на полицаецо:
– Пич, мога да ти помогна.
Таа монахиња секој ден оди на гробиштата и се моли.
Маскирај се кат Господ и наредена работата…
Другио ден полицаецо се маскирал кат Господ и ојдел на гробиштата.
Гледа монахињата клекнала и се моли.
Приближил се одпозади и рекол:
– Ја сам твојо Господ Бог. Сега треба да му служиш на твојот Бог и да имаме секс…
Монахињата:
– Добро Господе Боже, ама знаеш оти ја сам девица. Нека биде е*ањето одпозади!
Полицаецо се согласил, одпозади одпозади…кој ти дава!
После половин саат бурен с*кс полицаецо, завршува работа и ќефен трга маската и се дере на цел глас:
– Ја сам полицаецо, ја сам полицаецо…
А монахињата натрга гаштите, врти се и вика:
– Ја сам шоферо, ја сам шоферо…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *