“АЦИКО” доделува ваучер од 2000 денари за своите клиенти при полагање на следна возачка категорија

“АЦИКО” – ТРАДИЦИЈА ДОВЕРБА КВАЛИТЕТ


Традиција, доверба и квалитет – сѐ она што Авто Школа “АЦИКО” значи за возачите од регионот во изминатите 25 години.

По повод јубилејот во постоењето, Авто Школа “АЦИКО”, на своите клиенти им доделува ваучер од 2000 денари при полагањето на било која следна возачка категорија.

Авто Школа “АЦИКО” – 25 години синоним за квалитет и посветеност во работењето.

Вашата препорака, како задоволен кандидат е императив во нашето 25 годишно работење. Затоа, во месец февруари секој кандидат добива и гратис лекарско уверение.

Прочитај повеќе за “АЦИКО”

Само во “АЦИКО” ќе добиете комплетна услуга и можност за полагање на сите категории со стручен тим, докажани инструктори, сопствен полигон и флексибилен начин на плаќање.

Контакт телефон: 077-533-344 и 078-391-306.

Биди во тренд, вози со “АЦИКО”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *