Анџела Миловановиќ – ново мега засилување во редовите на ЖФК Каменица САСА

Анџела Миловановиќ е новото мега засилување во редовите на ЖФК Каменица САСА – фудбалерка која носи врвна креативност, борбеност и квалитет во играта на средината од теренот.

– Станува збор за универзална фудбалерка, која одлично се снаоѓа на повеќе позиции од средниот ред на теренот, – велат од клубот

Во минатата сезона Анџела М. настапуваше за екипата на Љуботен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *