Smoke Shakers снимиja видео за Coming!

Кавадаречкиот инди-рок бенд Smoke Shakers објавија нов видео материјал за песната „Coming“ од нивниот прв албум „Stand Together“. Позади музиката стојат потписите на сите членови на бендот, а текстот е на Горан Цвијановиќ. Видеото го снимаше Ивица Јанкуловски (Marry Phat студио).

Погледнете и слушнете!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *