S.A.R.S. премиерно со видео запис за својата нумера “Пепел”

Белградскиот состав S.A.R.S. премиерно го објавија видео записот за нумерата “Pepeo” од својот албум “Poslednji album”. Како режисер на екранизацијата се потпишува Marina Erdeljan, а директор на фотографија е Vladimir Milošević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *