Општината продолжува со инвестиции во детската градинка “Бамби”. Градоначалникот Атанасовски најави нови проекти за подобрување на условите во установата

Општината продолжува со инвестиции во детската градинка “Бамби”. Градоначалникот Атанасовски[…]

Read more