Богослужба и беседа на Неговото Преосвештенство епископот г. Марко во Светиот храм “Успение на Пресвета Богородица” во Македонска Каменица

Денеска, на празникот ,,Сретение на Пресвета Богородица” Неговото Преосвештенство епископот[…]

Read more

Заедничка Света Божествена Литургија на тројца владици по повод празникот “Свети Три Ерарси” во храмот “Успение на Пресвета Богородица” во Делчево

На покана на надлежниот епископ на Делчевско-каменичката епархија на ден[…]

Read more