Bernays Propaganda снимија ново видео

Најдобриот македонски алтернативен бенд – Bernays Propaganda сними нов видео спот. Дечките кои најавија концерт за 17-ти февруари 2017 година и кои се неуморни промотори на квалитетен, урбан звук, снимија видео за песната „Повеќе“.

Погледнете го новото дело на Bernays Propaganda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *