4 години Cliff of Moher Pub

Уште 13 дена до четвртиот роденден на Cliff of Moher Pub – Македонска Каменица. Роденденската прослава започнува веќе овој викенд со еден од најбараните македонски диџеи-DJ Mats (петок, 09.12) и Replay Bend кои ќе настапат во сабота. Лудилото продолжува на 16.12 (петок) со настап на маестралните SheXpeare Band, додека за 17.12 (сабота) е планиран настап  на Никола Илиев.

Прославата на четвртиот роденден на Cliff of Moher е на 22.12 (четврток), а за петок (23.12) и сабота (24.12) се подготвува специјална роденденска програма. 2016 година Cliff of Moher ќе ја заврши со ексклузивен диџеј сет на атрактивната Marga Sol.

Cliff of Moher Pub веќе четири години е единствен бедем на урбаниот звук и музичка култура во Македонска Каменица, со повеќе од 400 организирани настани и настапи на повеќе од 150 различни бендови и диџеи.

Cliff of Moher Pub Агенда, Декември 2016
09.12 петок – 
DJ Mats
10.12 сабота – Bend Replay
16.12 петок – SheXpeare Band
17.12 сабота – Nikola Iliev
22.12 четврток – Cliff of Moher Pub 4
th Birthday
23.12 петок – Birthday Party
24.12 сабота – Birthday Party
30.12 петок – 
DJ Marga Sol


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *